Livrare gratuita pentru mii de produse ♥

Poze LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) noriel.ro
Poze LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) noriel.ro

LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996)

179.99 Lei

8 persoane urmăresc acest produs

Comandat de 42 ori in ultimele 7 zile

Personaje si actiune din jocul video pentru fanii LEGO® Sonic the Hedgehog™ in setul Robotul gardian al lui Knuckles, care include un robot, un planor si 2 personaje din universul gaming. Pr...

Personaje si actiune din jocul video pentru fanii LEGO® Sonic the Hedgehog™ in setul Robotul gardian al lui Knuckles, care include un robot, un planor si 2 personaje din universul gaming. Protejeaza Marele Smarald cu ajutorul lui Knuckles si al uimitorului sau robot! Oh nu, Rouge the Bat isi face aparitia pe planorul sau pentru a fura Marele Smarald. Atentie! Ajuta-l pe Knuckles sa ridice pumnii robotului gardian, gata pentru a pocni, si sa armeze cele doua explzoare. Roteste-te, Knuckles! Ai grija sa nu zdrobesti Marele Smarald. Captureaza planorul si n-o lasa pe Rouge sa scape! Fanii Sonic, fetele si baietii de 8+ ani pot imagina aventuri distractive cu setul LEGO® Sonic the Hedgehog™ Robotul gardian al lui Knuckles (76996). Inspirati de escapadele lui Sonic si de personajele din alte jocuri video, copiii creeaza nelimitate misiuni de cautare a lui Knuckles si Rouge pe masura ce construiesc setul, apoi imagineaza tot felul de moduri de a fura si recupera Marele Smarald cu ajutorul planorului si robotului. Aceasta jucarie Sonic distractiva ofera multe posibilitati de joaca dinamica si povesti. Copiii pot interpreta diferite moduri in care Knuckles apara Marele Smarald sau in care Rouge fura smaraldul si fuge. Toti copiii care adora figurinele de actiune vor fi mandri sa aiba acest robot detaliat. Actiunea rapidase imbina cu modurile creative de joaca in jucariile LEGO Sonic the Hedgehog™ pentru copii. Fanii Fulgerului albastru vor adora sa creeze scene cu personaje favorite din jocul video Sonic. Copiii se vor bucura totodata de o aventura de constructie usoa ra si intuitiva cu aplicatia LEGO Builder, unde pot apropia si roti modelele in 3D, salva seturi si monitoriza propriul progres. Numarul pieselor din cutie: 276Numarul minifigurinelor incluse: 2 Creeaza-ti propriile aventuri de mare impact cu seturile de jucarii Sonic si opreste planurile lui Dr. Eggman de dominare a lumii! Baietii si fetele pot patrunde direct in actiune, reproducand momentele preferate din filme si din jocurile video SEGA emblematice. Fanii adulti care isi amintesc originile acestui personaj clasic pot lua si ei parte la distractia plina de nostalgie! Te poti distra la nesfarsit cu Sonic cel eroic si cu colectia noastra de jucarii Sonic the Hedgehog.

Daca ceea ce cauti in Produse Prichindei atunci ai nimerit fix pagina care trebuie. LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) este unul dintre cele mai dorite produse din categoria Produse Prichindei, fiind alegerea multor clienti PrichindelulMeu.ro. Comandă online LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) si te poti bucura in cel mai scurt timp de produsul tau preferat deoarece in 1-2 zile lucratoare poate ajunge la tine.

LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) este alegerea perfecta fie ca iti doresti sa-l cumperi pentru tine sau sa-l faci cadou unei persoane dragi pasionate de Produse Prichindei de. Plateste online in siguranta pentru un cadou reusit sau la livrare atunci cand comanda ta cu produsul LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) va ajunge la tine.

Intrebari frecvente despre LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996)

Este sigur sa comanda LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) de pe PrichindelulMeu.ro?
Înțeleg că aveți îngrijorări cu privire la siguranța cumpărăturilor online și doriți să știți cât de sigur este să comandați produsul LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996). La magazinul nostru, ne luăm în serios siguranța cumpărăturilor online și ne asigurăm că toate produsele noastre, inclusiv LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996), sunt de înaltă calitate și sigure pentru utilizare. Am implementat măsuri de securitate riguroase pentru a vă proteja informațiile personale și de a face cumpărăturile dvs. cât mai ușoare și sigure posibil. În cazul în care aveți orice întrebări sau îngrijorări cu privire la siguranța cumpărăturilor online, nu ezitați să ne contactați. Suntem întotdeauna aici pentru a vă oferi sprijinul necesar.

In cat timp primesc comanda cu produsul LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996)?
Ne dorim să vă oferim cele mai bune servicii de livrare pentru produsul LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996). În general, dacă plasați o comandă pentru LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) înainte de ora 15:00, există o șansă bună să o primiți în următoarea zi. Totuși, trebuie să ținem cont de faptul că depindem de firmele de curierat pentru a livra comenzile și anumite aspecte, precum traficul sau problemele tehnice, pot afecta timpul de livrare. De exemplu, dacă plasați o comandă pentru LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) vineri după ora 19:00, este posibil să o primiți abia începând de luni sau marți. Vă recomandăm să ne contactați dacă aveți întrebări sau îngrijorări cu privire la timpul de livrare al comenzilor dvs. și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta.

Nu-mi place LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996), pot să-l returnez?
Da, aveți dreptul de a returna produsul LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) dacă nu vi se potrivește, nu vă place sau nu îndeplinește așteptările dvs. Aveți la dispoziție 14 zile calendaristice din momentul în care ați primit coletul pentru a returna produsul fără a fi obligat să oferiți alte explicații. Banii vă vor fi returnați în maxim 30 de zile calendaristice de la confirmarea returului. Vă rugăm să țineți cont de aceste informații atunci când faceți cumpărături online. Ne dorim să vă oferim o experiență de cumpărături online cât mai plăcută și să reveniți pe website-ul PrichindelulMeu.ro

Cat costa sau care este pretul pentru LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996)?
LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) costă numai 179.99 lei, dar prețul final poate varia în funcție de totalul comenzii. Puteți beneficia de diverse discount-uri sau de costul de transport dacă nu ați atins pragul minim de comandă pentru transport gratuit. Nu rata ocazia de a achiziționa LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996).

Oferiti garantie pentru LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996)?
La magazinul nostru, ne asigurăm că produsele pe care le comandați sunt de înaltă calitate. Perioada de garanție comercială pentru produsul LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) este de 30 de zile de la data achiziționării acestuia. În condiții normale de utilizare, produsul LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) este acoperit de garanție pentru orice defect de fabricație pentru o perioadă egală cu durata medie de utilizare a acestuia de la data achiziționării. Unele produse pot beneficia de o garanție suplimentară. Garanția vă asigură că produsul LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) va fi reparat, înlocuit (dacă nu poate fi reparat) sau veți primi contravaloarea produsului înapoi (dacă nu poate fi reparat sau înlocuit) în cel mult 15 zile calendaristice de la data solicitării garanției.

Cum pot plăti pentru LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996)?
Ca la orice comandă plasată online, există două metode de plată pentru produsul LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996): plata online cu cardul sau plata la livrare. Dacă alegi să plătești online comanda ta, vei fi redirecționat către procesatorul nostru de plăți unde ți se vor solicita datele cardului pentru a putea plăti comanda, nu-ți face griji, este totul sigur. Plata la livrare este a doua noastră metodă de plată, pe care o poți folosi atunci când vrei să plătești comanda cu produsul LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) direct la curier.

De ce nu pot comanda LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) direct de aici?
Din motive tehnice și logistice, PrichindelulMeu.ro nu poate garanta pentru exactitatea informațiilor expuse pe site pentru produsul LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) de către magazinele partenere. Prin urmare, site-ul PrichindelulMeu.ro este doar un catalog, menit să ofere o gamă variată de produse pentru toate preferințele, accesibile mult mai ușor. În cazul discrepanțelor de preț, informații și poze dintre magazinul partener și PrichindelulMeu.ro, informația predominantă va fi cea a magazinului partener. Prețul de 179.99 lei pentru LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) include toate taxele cât și TVA.

Nume Produs LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996)
Cod Produs N01076996_001w
Pret Actual 179.99 Lei
Vandut de noriel.ro
Brand LEGO®
Categorii Produse Prichindei,

Pareri despre LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996)

Adaugă recenzia ta despre LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996)

Nota produs

0
Nu a fost evaluat
  • (0)
  • 5 Stele
    0%
  • 4 Stele
    0%
  • 3 Stele
    0%
  • 2 Stele
    0%
  • 1 Stele
    0%

Produse similare cu LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Robotul gardian al lui Knuckles (76996) de la noriel.ro

noriel.ro

LEGO® Sonic The Hedgehog - Sonic vs. Robotul Death Egg al Dr. Eggman (76993)
329.99 Lei

Copiii pot crea nenumarate povesti de salvare in care il ajuta pe Sonic sa-l infranga pe Dr. Eggman cu un set de jucarie care combina actiunea accelerata cu joaca fantezista.  Marsavul Dr. Eggman si minionul sau Cubot captureaza animale pentru a-si alimenta inventiile. Il poti lansa pe Sonic in sfera de viteza ca sa-si salveze prietenii animale? Va trebui sa evi

Vezi produs aici

noriel.ro

LEGO® Sonic the Hedgehog™ - Evadarea lui Shadow the Hedgehog (76995)
109.99 Lei

Actiunea rapida se imbina cu povestirile creative in acest set LEGO® Sonic the Hedgehog™, cu figurinele Shadow si Clucky si o motocicleta de jucarie. Ajuta-l pe Shadow sa iasa din camera de staza din laborator si sa evadeze! Goneste cu motocicleta dincolo de bariera inainte sa se inchida. Atentie! Badnik, RhinoBot, este chiar in spatele tau! Infrunta-l

Vezi produs aici

noriel.ro

LEGO® Sonic The Hedgehog - Insula lui Amy pentru salvarea animalelor (76992)
274.99 Lei

Inspira nenumarate povesti cu joaca pe roluri pe tema ingrijirii animalelor cu acest set LEGO® Sonic the Hedgehog™, care combina distractia la mare viteza cu joaca creativa.  Ajuta la ingrijirea animalelor salvate din ghearele robotilor Badnik de pe Insula lui Amy pentru salvarea animalelor. Animalelor le place sa coboare pe tobogan in piscina, sa construiasc

Vezi produs aici

noriel.ro

LEGO® Sonic The Hedgehog - Atelierul lui Tails si avion Tornado (76991)
239.99 Lei

Joaca cu actiune rapida se combina cu distractia creativa in setul de constructie LEGO® Sonic the Hedgehog™ Atelierul lui Tails si avion Tornado.  Oh! Unul din prietenii animale ai lui Sonic a fost capturat de un Badnik zburator. Din fericire, Tails, prietenul lui Sonic, intervine cu avionul Tornado ca sa dea o mana de ajutor. Foloseste avionul ca sa aduni In

Vezi produs aici
Vezi produs aici